ESPA

Δήμος

 

Διακηρύξεις/Διαγωνισμοί

Εκτίθεται σε φανερό, προφορικό, μειοδοτικό διαγωνισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981, η μίσθωση ακινήτου προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου

19/09/2024
Διακηρύξεις/Διαγωνισμοί >>

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                                  Αργοστόλι      11.09.2024

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                                    Αριθ. πρωτ.     15454

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Διακηρύσσει  ότι:

            Εκτίθεται σε φανερό, προφορικό, μειοδοτικό διαγωνισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981, η μίσθωση ακινήτου προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου.

            Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει:

- Να βρίσκεται εντός του σχεδίου πόλης Αργοστολίου, πλησίον άλλων δημόσιων υπηρεσιών και σε ακτίνα απόστασης έως 1.300μ (+/-5% απόκλιση) περίπου από το κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου στην Πλατεία Βαλλιάνου.

- Να αποτελείται από ισόγειο χώρο στον οποίον θα στεγάζονται τα γραφεία των υπαλλήλων και από υπόγειο χώρο που θα λειτουργεί ως χώρος φύλαξης του αρχείου του αρχείου της Υπηρεσίας. Η εν λόγω επιφάνεια θα πρέπει να είναι 450 τ.μ. περίπου (+/-5%) εκ των οποίων τα 200 τ.μ. να αντιστοιχούν στον υπόγειο χώρο.

- Ο ισόγειος χώρος θα πρέπει να αποτελείται από δέκα (10) γραφεία, δύο (2) λουτρά και ένα (1) μικρό χώρο που θα περιλαμβάνει πάγκο με ντουλάπι φύλαξης και νιπτήρα κουζίνας.

- Όλα τα γραφεία του ισογείου θα πρέπει να διαθέτουν φυσικό φωτισμό, αερισμό και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων ψύξης-θέρμανσης.

- Ο υπόγειος χώρος θα πρέπει να είναι ενιαίος ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος φύλαξης του αρχείου της Υπηρεσίας.

- Το ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει εγκαταστάσεις απόληξης οπτικών ινών έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης, δίχως κόστος, μέσω σύζευξης με τα υπόλοιπα δημόσια κτίρια.

            Οι ενδιαφερόμενοι, εντός είκοσι ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δημοτικού Καταστήματος στο Αργοστόλι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μαζί με την πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα συνταχθεί ως υπεύθυνη δήλωση και μεταξύ των λοιπών δικαιολογητικών που προβλέπονται στην υπ’ αριθ. 15466/565/2024 διακήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν εγγύηση συμμετοχής ποσού 500,00 ευρώ αναγνωρίσιμης Τράπεζας ή  γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

            Αντίγραφο της διακήρυξης του δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού με τους πλήρεις όρους αυτού μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν από το Γραφείο της Δημοτικής Επιτροπής (τηλ. 2671360151)  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

                                                                                   Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

                                                                               Θεόφιλος   Μιχαλάτος

 

 

 

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς