ESPA

Εκδηλώσεις

O απολογισμός μιας όμορφης διήμερης διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Φωκάτα στις 23 Αυγούστου με τίτλο: «Κρητική Βραδιά: Κρήτη - Νικηφόρος Φωκάς» και στις 24 Αυγούστου «Περατζάδα στο Αργοστόλι»

27/08/2024
Εκδηλώσεις >>

Ο Π.Σ. Φωκάτων και το kefalonitis πραγματοποιώντας τον απολογισμό μιας όμορφης διήμερης διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Φωκάτα στις 23 Αυγούστου με τίτλο: «Κρητική Βραδιά: Κρήτη - Νικηφόρος Φωκάς» και στις 24 Αυγούστου «Περατζάδα στο Αργοστόλι» αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

Τον Λαογραφικό όμιλο «Λάζαρος και Μανώλης Χνάρης» από το Ηράκλειο Κρήτης αποδοχή της πρόσκλησης για την συμμετοχή του στις 2ήμερες εκδηλώσεις. Με το χορευτικό του τμήμα, αλλά και την μοναδική του ορχήστρα με λύρα, λαούτα και τραγούδι έκλεψε τις εντυπώσεις και έδωσε ένα μοναδικό κλίμα στην βραδιά.

Το τμήμα της χορωδίας Λειβαθούς με μαέστρο τον κο Βασίλη Καλογηρά για τις όμορφες καντάδες του.

Τον βιολιστή Παρίση Κουλουμπή για τα υπέροχα μουσικά ακούσματα από κεφαλονίτικους παραδοσιακούς χορούς.

Όλους όσους βοήθησαν στις παραπάνω εκδηλώσεις, το χορευτικό του Π.Σ. Φωκάτων για την υπέροχη παρουσία τους και ιδιαίτερα τις νοικοκυρές μας που βρίσκονται πάντοτε κοντά μας και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε μας εκδήλωση, προσφέροντας σε όλους κεφαλονίτικες κρεατόπιτες και γλυκίσματα. Τον φούρνο τρίτη γενιά για την προσφορά του σε κρεατόπιτες.

Τον συνδιοργανωτή Δήμο Αργοστολίου για την προσφορά σε γεύματα στους κρητικούς χορευτές του ομίλου και την ηχητική κάλυψη στα Φωκάτα.

Τον δήμο Σάμης και ιδιαίτερα το δήμαρχο κο Παναγή Δρακουλόγκωνα για την φιλοξενία του στους κρητικούς.

Τους χορηγούς μας: Αντιπροσωπεία Φωκάς, Χρυσοχοείο Φωκάς, Entheos Collection, Μάρμαρα Κονόμη, Καφεπωλείο

Τον κόσμο που παρευρέθηκε κατακλύζοντας τον χώρο, και που μας ακολουθεί πιστά σε κάθε μας εκδήλωση.

Να είμαστε όλοι καλά και σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς